Autor: 021.rs

Novi Sad
19.04.2018.
22:03 > 22:24
Košarkaši Vojvodine poraženi su od Partizana rezultatom 90:67 u prvoj utakmici B grupe Superlige Srbije.
  • NS

    20.04.2018 17:18
    Vidim da se javljaju i oni što ne znaju ni osnovne podatke o klubu a kamoli nešto o košarci ,pa što da se ne javim i ja koji sam bio na utakmici .
    Osim male treme na početku ,što je bilo očekivano i razumljivo ,igrali smo ODLIČNO !!!
    Niko ne spominje da je Janjić najbolji strelac utakmice ,da su ga "tukli" žestoko a samo jedna lična nad njim dosuđena !!!! Kad smo prevazišli početnu tremu i uspostavili svoju igru sudije su perfidno navlačili Partizanu .Al to je sudbina "malih" protiv "velikih" U našem slučaju ovo "mali" se odnosi samo na našu materijalnu situaciju ,mi smo VELIKI KLUB ,koji postoji 70 godina !!!
    Opstajemo od realnih para ,nikad se nismo gasili i nikad nismo imali nikakve sponzore.Ugasila se ta instant Vojvodina Srbijagas .Zar je moguće da ima onih koji "prate"ko[arku a to ne znaju .Mi jesmo za ovih 70 godina padali i dizali se ,igrali niže rangove takmičenja ali evo stvari su došle na svoje mesto.Super liga je VELIKO dostignuće za ove dečake i njihovog trenera !!!! U inat svima u ovom gradu koji se ne raduju ovom uspehu !!!!!!
  • vuk

    20.04.2018 10:56
    Poruka za trenera i igrace Bravo i nastavite sa jos jacimim treninzima a pobede ce doci same po sebi. na vecerasnoj utkmici stasala su barem tri igraca za okrsaje u super lizi. Potrebna su jos dva pa da imamo prvu petorku koja ce se ravnopravno boriti u super ligi.
  • ST

    20.04.2018 07:31
    S obzirom da je KK Vojvodina ugasena pre par godina,nemamo informaciju (barem ja),ko je,ponovo digao klub i cijim sredstvima?
  • Limanac

    20.04.2018 03:17
    Nismo se obrukali !!!
    Borili su se momci ,dali i iznad svojih mogućnosti .Samo da smo imali još malo snage ,da razlika ostane ispod 20 ...
    Da su nas išle Trice ,po kojima smo poznati ,bilo bi sve drukčije
    DEMO DALJE !!!
    p.s. sad sam na SOS kanalu gledao sve izjave posle utakmica .Pa ovaj naš SOCEK JE CAR !!!!!
    Ovi treneri što su izgubili ,kao Guša,pa besni ,njima da se oprosti ...al ovi "veliki" treneri velikih klubova su tragikomični Alimpijević filozov ,priča priča a ništa ne kaže.A Čanak pravi GROBAR ,kao da drži posmrtni govor ,samo je falilo da zaplaće.Tipični ljudi bez harizme.A naš Socek nasmejan ,duhovit , HARIZMATIČAN !!! I da mu poručim ,jesu oni na svim pozicijama za" dva broja veći"(ko što si rakao) al ti si iznad njih za 2 broja !!!!
  • Dzordz

    20.04.2018 00:23
    Vatreno krstenje!!!! Bice bolje momci. Bez nerviranja. Trema na startu utakmice je ucinila svoje. Ovo je samo psiholoski izgubljen mec. Malo bolja psiholoska priprema pred mec i bice mnogo bolje. Bez razloga su nam se momci uplasili. Nije ovo Partizan kakav bi trebao da bude. U Novom Sadu ce biti cupavo za njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna